Kristallskolan (del 10) - Få hjälp att välja rätt ansiktsroller!

För ett antal år sedan fanns det inte så många ansiktsrollers att välja på, men nu finns det många olika sorter för olika typer av behov; vill du ha mer glow, mindre svullnad, jobba med lyft eller spända muskler? CHIA har lösningen för dig!

Vilket material/ kristall är bäst för dig?
Olika kristaller har olika egenskaper och passar olika hudtyper, hudtillstånd och har även många energimässiga effekter på kropp och sinne. Läs gärna mer om CHIA´s olika kristaller i kristallskolans tidigare och kommande delar, men här kommer en kort sammanfattning:

Ametist
För en kombinerad, mogen och/ inflammerad hud. Även bra för hormonella orenheter och stora porer. Bra för dig som lider av huvudvärk och sömnproblem. Ametist hör till vårt kronchakra. Välj Amethyst roller (demo ingår även i CHIA´s kostnadsfria onlinekurs)

Aventurin
En balanserande kristall för normal och kombinerad hud. Även bra för irriterad hud och eksem. Aventurin hör till vårt hjärtchakra. Välj din aventurinroller här.

Rosenkvarts
Bra för en torr, normal, mogen och/känslig hud. Även på den reaktiva, irriterade, röda huden med torrhetslinjer. En bra kristall för dig som vill ge dig själv med självkärlek. Rosenkvarts hör till vårt hjärtchakra och benäms ofta som hjärtats sten. Välj din rosenkvarts roller här.

Grön jade
Jade är känd för sina helande energier och sägs bland annat kunna hjälpa till att rensa bort gifter. Jade hör till vårt hjärtchakra. Köp din jaderoller här

 

FORMER PÅ OLIKA ROLLERS + ANVÄNDNINGSTIPS:

Förutom vilken kristall du väljer, så har olika rollers även olika egenskaper pga. dess storlek och form. De lämpar sig därför för olika behov.

 • Glow roller:
  För dig som vill ha lyster, jobba med linjer och rynkor, minska svullnad och jobba med spända muskler. En mer avancerad roller som du kan använda med flera olika tekniker för olika behov.
 • Electric rosequarts roller:
  För dig som vill jobba mot svullnad, förbättra ansiktets konturer, lyfta och forma! Passar även på en känslig och/ mogen hud. 6.000 st vibrationer/ minuten ökar effekten och ger proffsresultat hemma!
 • Rose Deluxe roller:
  För dig som vill ha en lite tyngre större roller och jobba framförallt med inslussning av produkter. Perfekt att rolla med över ett aktivt serum eller en sheetmask!
 • Jade roller:
  För dig som vill minska svullnad, förbättra ansiktets konturer och har lättare spänningar i ansiktet. Rolla lätt men öka trycket vid behov när du rollar över käke och tinningar för att lösa upp mindre späninngar.
 • Ball roller:
  Rund roller som är framtagen för att framförallt jobba över spända muskler och på sk. triggerpunkter. Tryck mer än med en traditionell plattare roller. Håll över spända punkter tills spänningen börjar släppa och fortsätt sedan rolla. 
 • Amethyst roller:
  För en lätt och lymfdränerande rolling på svullnad, oren eller inflammerad hud. Toppen för både mogen hud och hudproblem.

 

Jag hoppas denna miniguide gjort det lite lättare att välja rätt roller. För att lära dig rätt teknik så kan du gärna kika på CHIA´s onlinekurser eller gå till en av våra återförsäljare och få individuella tips. 

 

Lär dig mer:

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända