Om Chia

Under de år Christine jobbat som terapeut så hittade hon inga perfekta massageverktyg, de som då fanns på marknaden var ofta av dålig kvalité, hade tråkiga/ inga förpackningar, saknade instruktionskort m.m, så hon bestämde sig helt enkelt för att sätta ihop sin egen kollektion och eget märke! Det blev många långa arbetsdagar och efter över ett års testade av olika fabriker och verktyg så kunde de första verktygen lanseras i januari 2019.

CHIA drivs av terapeut med mångårig kunskap som vet vad som verkligen ger resultat. Christine har även designat flera egna gua sha verktyg för att kunna jobba med skräddarsydda behandlingar efter varje behov där varje vinkel har en eller flera noggrant uttänkta användningsområden. Du hittar dem under "By Christine". Med fokus på kvalité och resultat vill vi sprida kunskapen om hur man använder verktygen för att förbättra hälsan och få finare hud.

Massageverktygen är både för professionell användning och hemmabruk som finns att köpa på salongen, webshopen och via flera återförsäljare i Sverige och Norge.

Följ gärna på instagram & facebook för inspiration, kunskap, nyheter och information om återbudstider: @christinesjoegren, @chiamassagekurser och @chiaholisticbeautymassage eller kika in i bloggen "


CHIA fokuserar på kvalitét och resultat:
- vi kvalitetstestar själva
- vi torkar av &/ tvättar varje produkt
- testrollar
- sätter berlocker på påsar
- lägger i påsar och/ eller boxar med instruktionskort
- Skickar med en instruktionsbroschyr (gua sha)
- De verktyg som inte håller måttet säljs billigare
- Ger daglig inspiration via sociala medier @chiaholisticbeautymassage, @salong_chia och @chiamassagekurser
- Erbjuder individuellt anpassade workshops både online och på plats
- erbjuder skräddarsydda kurser och föreläsningar

Vi lägger mycket tid och kärlek på alla verktyg och varje förpackning. Vi köper inte in de billigaste verktygen då vi under ett drygt års tid testade hundratals verktyg och kom fram till att man får vad man betalar för. Vi är även måna om att alla i hela kedjan ska ha en bra arbetsmiljö och att försöka skicka produkterna så miljövänligt som möjligt.
Vi erbjuder även kurser för både terapeuter och privatpersoner; förutom verktygens kvalité så är det också viktigt hur de används.

Är du nyfiken på att testa en behandling kan du leta efter terapeuter som gått CHIA´s olika kurser. Maila oss på kontakt@salongchia.se om du har frågor om din närmaste terapeut, annars hittar du återförsäljare (där vissa gått kurs hos Chia) här.